Kategorier
Allmänt

Ett nytt leende

Det kan låta som ett litet problem för den som inte drabbas. Men missfärgade tänder är ett allvarligt hinder för många. Sjukdom, rökning, te och kaffe kan ge tänder som är märkbart gulbruna.

I vårt moderna samhälle är vi inte vana vid att tänder har någon annan färg än diverse nyanser av vitt. För moderna människor ger missfärgade tänder tydliga och negativa signaler. Gula tänder associeras med ohälsa och dålig hygien. Även om så inte alls är fallet finns det stigman med att ha råkat ut för sådana problem.

En intressant lösning på problemen kan vara att låta sätta in skalfasader. Vad handlar det om? Jo skalfasader är mycket tunna skivor av porslin som fästs vid tänderna. De anpassas individuellt till dina tänder och färgas in i lämpliga nyanser.

Skalfasader ger självförtroende och ett förnyat leende

Är du intresserad av att prova på? Då är det dags att ta kontakt med en klinik som är experter på skalfasader i Göteborg. Tillsammans kan ni gå igenom dina förutsättningar för denna metod. Man kommer att titta på tänderna och kanske använda en scanner.

Att låta montera skalfasader är en permanent lösning. Därför är det otroligt viktigt att du får prova skalfasaderna innan de monteras. Först när du godkänt dem sätts de fast.

Monteringen börjar alltid med att dina tänder rengörs noga. Därefter sätts skalfasaderna fast. När de väl är på plats är det viktigt att du sköter dem väl. Med rätt skötsel förblir de snygga och vita under mycket lång tid.