Kategorier
Tandvård

Visa upp ditt leende

Visa stolt upp ditt fina leende med dina vackra vita tänder. Håll tänderna i bra skick genom att låta en tandläkare se över dem. De förebygger, lokaliserar och finner en lösning på problem.

Alla vill gå runt med ett fint leende, man vill känna sig nöjd och glad över sina tänder. Redan från vi är små går vi till tandläkaren för att se till att allt går rätt till, då kan de även fixa problem som uppstår direkt. Det kan vara att man behöver tandställning eller någon annan hjälp för att få rätt på tänderna.

Däremot när man minst anar det sker det en olycka, vid olyckor som till exempel att man ramlat med cykeln. Då tar tänderna ofta stryk och detta behöver man direkt få hjälp med. Det innebär att man inte alltid kan vänta på att ens ordinarie tandläkare ska ha tid.

När du akut behöver en tandläkare

Det finns tillfällen då man behöver en akuttandläkare. Det behöver inte endast vara att något drastiskt har hänt så en tand har skadats, det kan även vara att man får plötslig tandvärk som man inte kan vänta med. Då kan det vara bra att känna till akuttandläkare i närheten av dig.

Du får hjälp och ett bra bemötande. Ingen ska behöva gå med onda tänder vare sig det är lördag eller söndag. Vill man känna sig extra trygg med det kan man redan innan leta upp några nummer till akuttandläkare i närheten. Då har man numret nära till hands om det behövs. Läs mer om akuttandläkare på denna sida: akuttandläkarestockholm.net