Kategorier
Allmänt

Rusta och matcha kan ge dig möjlighet att starta eget i Stockholm

Rusta och matcha är ett begrepp och en tjänst som hjälpt många i Stockholm. Några kan få hjälp att studera, andra att starta upp en helt egen verksamhet.

Du kanske är en person som skulle trivas med att starta eget? Med Rusta och matcha kan det bli verklighet fortare än du tror. Hittar du inget på arbetsmarknaden som är lämpligt för dig som person så kan det sista avgörande steget vara att starta eget. Det finner ni ut tillsammans.

Att starta eget är inte det lättaste för många men för en del är det den enda vägen då de är helt och hållet lämpade för att driva ett företag och inte vara anställda. En del vill dra upp ett stort företag medan andra vill ha ett litet som bara ger brödföda. Det beror både på inriktning och vad målet är för dig som företagare.

Rusta och matcha i Stockholm har erfarenhet

Vill du ta del av tjänsten Rusta och matcha i Stockholm får du träffa personer som har god erfarenhet av att lotsa dig till det mest lämpade yrket. Det blir många samtal och du får tillsammans med din coach lyfta på locket och se vad du har i dina gömmor när det gäller erfarenhet och kunskap.

Tillsammans kommer ni fram till vad som lämpar sig bäst. Hur det ska gå till när dina kvaliteter får komma till uttryck i ett jobb du kommer trivas med framöver. Det blir en spännande resa som kan ta vändningar som du inte hade tänkt dig från början.